top of page

Een hele dag vissen

Echt even weg

Heel Nederland slaapt nog, en jouw wekker gaat. Je gaat vandaag VISSEN! Voor dat iedereen wakker wordt sta jij al in de jachthaven in Dordrecht. Gelukkig staat jullie visgids Tyrel al klaar met een grote glimlach, koffie en een heerlijk ontbijtje. We vertrekken, en zien de prachtige zonsopkomst, wat een cadeautje. Terwijl jij van het ontbijt geniet wordt er al gevist, misschien krijg je de kans niet eens om het op te eten omdat je al beet hebt. Na het ontbijt zijn we aangekomen op de eerste stek, Tyrel geeft uitleg en helpt je om een nog betere visser te worden.
Terwijl we van de prachtige Dordtse wateren en Biesbosch aan het genieten zijn en helemaal tot rust komen, gebeurt het, een KNAL op je hengel. Wat zal het zijn, de spanning is groots, als de vis dichterbij komt zien jullie het, zou het een snoek van meer dan een meter zijn? Wat een gevecht en wat een vangst. Nadat we de foto’s hebben gemaakt mag de prachtige vis bijkomen in het water, en zetten we hem weer terug. Op naar de volgende kromme hengel, wie weet zit er wel een meerval aan, of een snoekbaars?
Om de dag af te sluiten, wordt de bestelde heerlijke borrelplank aan boord gebracht en genieten jullie van de prachtige omgeving vanaf het water. Wat was dit een topdag!

DSC_0882_edited.jpg
bottom of page