top of page

Van kant naar water

Bijgewerkt op: 19 nov. 2021

32 jaar geleden is het begonnen vissen. Het startte al als klein mannetje met een vaste hengel vanaf de kant. Na het vangen van kleine visjes ging ik op zoek naar meerdere uitdagingen. Ik wou ontwikkelen in mijn visserij, zo kwam bij mij ook de eerste werphengel. Ik gooide slecht kwam niet ver, maar o wat een lol en plezier haalde ik uit vissen! Ook de rust buiten was voor mij erg goed.

De tijd staat niet stil en we ontwikkelen en groeien hard. Door de jaren heen heb ik op vele vissoorten gevist en met veel verschillende technieken. Maar 1 manier heb ik nog niet dagelijks gedaan. Vanaf het water vissen! De andere kant van vissen, veel zoeken, trainen, varen en veel werpen.


Ik noem het de nieuwe pagina in mijn visleven, een nieuwe uitdaging die ik met hengel en molen aanpak!

Ik ga het water op en zal moeten werken voor de vis, zoals ik altijd heb gedaan vanaf de kant. Zoeken, kijken en verdiepen in je omgeving, voelen, zien en ruiken. Alle inzet en kennis moet worden getoond, alleen op die manier zal het worden beloond!
48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page